Tészta Fürjtojásból

Tészta Fürjtojásból!

Csányi Sándor Úr cégétől megkaptuk a 2020-as év Termelési Díját a Baromfi szektorban 🙂 Ennél nagyobb elismerés nem sok van.

Összehasonlítva a tyúktojásos és más fürjtojásos tésztákkal a miénknek jóval jobbak a beltartalmi értékei. Nézze meg a számokat. Több energia, több fehérje fele cukor és fele ROSSZ ZSÍR azaz telített!

A fürjtojás tészta nagyon finom és egészséges. Ha eddig nem is fogyasztott sok tésztát most megteheti nálunk. Egyre több sajnos a tojásnélküli tészta a boltokban ennek az az egyszerű oka, hogy minél olcsóbb terméket állíthassanak elő. Hiszen ne legyünk álszentek egy boltnak a célja a minél olcsóbb termékek megvétele. Illetve vannak sajnos a tojás érzékenyek is valamint a diétázók akik nem szeretnének tojást a tésztában. Az sem mellékes, hogy a tyúktojásnál sokkal egészségesebb a fürjtojás így akár diétázók vagy fogyni vágyok is tesztelhetik bátran! Én még emlékszem mikor a nagymamám 10 tojásos tésztákat csinált ami aranysárga volt. Lát mostanában ilyen tésztát a boltokban ? Igen vannak de 1500Ft/kg – 3000Ft/kg között… A mi fürjtojás tészták bár 5-7x is egészségesebb hiszen ennyivel több benne az értékes vitamin és ásványi anyag. És még is barátian olcsóbb.

Egy buta kis példával élve: Venne Ön 12%-os narancslevet 200Ft/liter áron, ha a polcon mellette van 100%-os rostos narancslé mondjuk 180-220Ft/liter áron ?

Az alábbi képen kitalálja a menzás levesbetétből melyik a fürjtojásos és melyik a tyúktojásos ? Mindig feljavítjuk a kiábrándítóan fakó és vitaminban szegényebb tyúktojásos tésztát.

Tésztáink 2020 Júlistól GMO mentesek lesznek 🙂

Tészta Fürjtojásból
Fürjtojásos tészták – Tészta Fürjtojásból

Fürjtojásos tészták online rendelése ide kattintva 🙂

Tojó madár és kakas rendelés pedig itt 🙂

Print Friendly, PDF & Email